SEO хостинг – СЕО оптимизация чрез хостинг

SEO хостинг е услуга, която спомага за СЕО оптимизацията на сайтове за гугъл и търсачките, поради което я наричаме още „СЕО оптимизация чрез хостинг„.

Хоствайки няколко уеб сайта в различни хостинги и публикувайки линкове от тези сайтове, вие повишавате доверието във вашите сайтове, защото те не са видимо свързани. Т.е. все едно вие гласувате за себе си, но с друга самоличност – пълна печалба за СЕО оптимизация на вашия основен сайт.

Новите СЕО хостинг услуги въвличат допълнителни разходи и отговорност. Всеки хостинг акаунт и хостинг сървър е самостоятелен, което изисква внимание и време да управление, обновяване на софтуерите, защита от хаквания и т.н. Въпреки това, тези СЕО разходи ще са по-малки от това да купувате линкове, както и ще имате възможност за повече линкове на вашите SEO сайтове.

SEO (СЕО) оптимизацията е услуга, често предлагана съвместно с други СЕО агенции, а хостинг частта често налага използването на няколко различни хостинг сървъри за уеб сайтове и хостинг компании. Ако имате въпроси – свържете се с нас и ще обсъдим какво е полезно за вашите сайтове.